miul ei oo naamakirjaa
en oo ikinä viitannu
juutuupi tilii ei oo
enkä kuulu vatsappiin
tahi instrammii
puhumattakaa näpsätist
eihä miul oo ees älyluurii
ehken ihetunto känittää
ei kestäne
ihteesä viisaampii
mut hei
aikaa miul o rajattomast
pojalle
ystäville
harrastuksille
nii ja mieli
sekä keho
voi hyvi
Kuis siul?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Facessa olen ja whatsupistakin löydyn ja älyluurikin on, mutta siihen sit jää, noista muista ei oo tietoa...eikä kehossa ole niin kehumista, mutta mieli ja sydän sentään pelaa ;) Hauska runo :)
Ajankohtainen aihe.
Sivut