Kylmä koura kopas
kiitosta siittämätöntä
ei selvästikkää riittämätöntä.
Uus väri sopas.
Harmaa varjos,
valkosta tarjos.
Kirkkaasta
valkosta.
Räiskyvää?
Ei! Häilyvää,
läpinäkyvää.
Järkkymättömässä
pimeässä
kiittämättömyyven sietämistä,
läpinäkymättömässä
äkkisyvässä
muijjen tarpeijjen kestämistä,
päättymättömässä
yökylässä
herkällä hipiällä tietämistä.
Mis kulkee herkkyyven raja?
Onko se sepän paja
vai untuvikon maja?
Selite:
jatkoa osaan 1..osa 2 (ykkösen lukeminen voi selventää tätä...)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Taidokas ja herkkä
kokonaisuus, ei voi olla
tykkäämättä.
taidokasta vientiä
Näiniäkkäänä sitä on kivettynyt graniittijärkäle.
Sivut