Miehen mieltä hiersi
kuin kissa kuumaa puuroa se kiersi.
Omatuntokin kolkutti.
Kaikkea sitä tuli tehtyä.
Voi helkutti!
Kaikki on vaarassa ehtyä.
Myöhäistä katua,
on vaan seurattava aukaistua latua
kohti Lissabonia toukokuun lopussa
jolloin kesä on jo nupussa.
Niin.. rakkaus..
Se on syyllinen.. Kaikkeen..
Sinun rakkaus
matkailuun ja kulttuuriin
ja minun sinuun..
Se sai ostamaan ne liput
lentoon ja hotelliin,
pieneen romanttiseen lomaan.
Mutta, mutta..
Meneekö kauniilta ajatukseltani pohja?
Uskotko rakkauteeni
ja vilpittömyyteeni
saatuasi selville kaiken…
Kuulen kuinka avain rapisee lukossa.
Ovi avautuu ja sulkeutuu,
riisut kengät sekä päällysvaatteet
ja valoja syttyy sekä sammuu
liikkeittesi mukaan.
Revit pöydälle
ruusumaljakkoa vasten
jättämäni kirjekuoren auki.
Vaimea ilonkiljahdus,
jota seuraa iltatoimiesi
erilaisia ääniä
joiden aikana uni
on minut yllättänyt.
Herään pehmeän, lämpimän
ja paljaan kehosi kosketukseen.
Kuuma hengitys
ja huulet kaulallani,
rintaani painaa
kaksi kovaa
ja silkkinen pehmeys
tekee tuttavuutta minuun alempana.
Kuulen käheän kuiskauksesi:
”Kultaseni lahjasi oli ihana.
Haluaisin kiittää nyt heti.
Jaksatko?”
Taas omatuntoni kolkuttaa,
itsekkyydestä tolkuttaa.
Vaatii heränneen halun valjastamaan
ja koko totuuden paljastamaan.
Silloin kysymyksesi kultahiput
vapauttavat omatuntonikin ilotteluun:
”Mörököllini, ostithan liput
myös mestareiden liigan loppuotteluun?”
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi