Viu vau mikä viiksien väpinä.
On hiirilaumas täys täpinä.
Liikkeellä on villi huhu.
Kissat juhlista puhu.
Miu mau mikä mirrien maukukuoro.
On mirrien juhlien vuoro.
Ei ole kuulemma unta.
Satamas on särkii satakunta.
Viu vau mikä viiksien väpinä.
On hiirilaumas täys täpinä.
Talojen kaapit ovat vahtimatta.
Eivät hiiretkään jätä ahmimatta.
Miu mau mikä mirrien maukukuoro.
On mirrien juhlien vuoro.
Kahdel tassul pitää kahmia,
masu ihan täyteen ahmia.
Viu vau mikä viiksien väpinä.
On hiirilaumas täys täpinä.
Liikaa herkkuja siimahännät järsii.
Pikkuruiset masut sitä kärsii.
Miu mau mikä mirrien maukukuoro.
On mirrien juhlien vuoro.
Ei ole huiskahänniskään järkee.
Pian niidenkin vatsoja särkee.
Viu vau mikä viiksien väpinä.
On hiirilaumas täys täpinä.
Ei jaksa hiiret hyörii.
Kotiin pitää pallona pyörii.
Miu mau mikä mirrien maukukuoro.
On mirrien juhlien vuoro.
Mirrien vatsaa koskee, kivistää.
Harmittaa, pitikin juhliin livistää.
Viu vau mikä viiksien väpinä.
On hiirilaumas täys täpinä.
Jyrsimään joutuvat hiiripolot.
Pieniks muuttuneet on kotikolot.
Miu mau mikä mirrien maukukuoro.
On mirrien juhlien vuoro.
Kohti kotia mirrijengi lyllersi.
Näky siellä mieltä myllersi.
Viu vau mikä viiksien väpinä.
On hiirilaumas täys täpinä.
Hiirien mieltä alkaa kaivaa.
Aiheutettiinko mirreille liikaa vaivaa?
Miu mau mikä mirrien maukukuoro.
On mirrien juhlien vuoro.
Sotku mirrien omatuntoa soimaa.
Tästä tulee sättimistä roimaa.
Viu ja miu.
Me sopua teille tarjottaisiin
ja yhdessä paikat siivottaisiin.
Mau ja vau.
Te sopua haluaisitte hieroa?
Onko tässä jotain kieroa?
Viu ja miu.
Näin saataisiin taloon joulurauha,
ennen kuin riisipuuroon laskeutuu kauha.
Mau ja vau.
Me tarjoukseen mielellään tartutaan
ja sitten yhdessä joulupukkia vartutaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hulvattoman hauska runo
hauskasti mellastivat vuoroin hiiret, vuoroin mirrit! sopu löytyi ja täältä kaksi mirriä sanoo mau ja vau!
Hirrrmuisen hauska riimitys ;-)
Jopas on ollut kekkerit, ihan sukat
jalassa pyörii tätä lukiessa ;D
Hulvatonta melkosta menoa, hauska runo
Sivut