Siuta herättelen hyvin varovasti suudellen.
Muistan iltaisen sopimuksen kahden aikuisen.
Hävettää, olethan eka yhden yön suhteeni.
Pistin tähän rakkaudenpeliin arvomaailmani.
Toivoen etten ollut pieni sinisilmäinen lapsi,
koska uskoin et hellyydelle saisin rakkautesi.
Pelottaa, jospa halusitkin vain himosi tyydyttää.
Käytettynä ja tarpeettomana aamulla ulos heittää?
Mie olin koko aamuyön siun kasvojasi katsellut.
Hupsuuttani olen nyt korviani myöten rakastunut.
Selite:
sama aihe kuin ykköses mut toisesta vinkkelistä :-)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi