Mie muka sanavalmis?
Elä kehtaa!
Siun muutaman sanan
ilmestyessä näytölleni
– siis sille samalle,
josta heijastuu kuva
typertyneen onnellisesta
miehestä haukkomassa henkeään –
rupeavat sormeni
hakkaamaan
tyhjää ilmassa
sydämeni lyödessä
villisti tahtia.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tai jonnekin muualle
sydänalaan.
Sivut