Ei musta oo tähän enää.
Mun sydän hajoaa.
En sitä enää koskaa ehjäksi saa.
En sitä enää koskaa ehjäksi saa.
Rikottu liian monta kertaa.
Anteeksi annettu suotta.
Ei kukaan enää.
Ei tuu rikkomaan.
Nää muurit pitää.
En rakastu.
En välitä.
Elän.
Yksin tän elämän.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno tunnelmanpalanen