VEHRIÄN

Runoilija Hilma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yrittä otta sanoi kii, niputta niit ja... vaa tuule ne viävä, arjes hukkuva...
 

Mikäs see hianomppa,
ko herät
auringo kutituksehe
keväses aamus?

Mikäs see mukavamppa,
ko avat nuppus
perhoste pussates,
ihanas ilmas,
keväsen päivän?

Virkusen,
vehriän,
alotta taas
sulone suvi.

Selite: 
:) ... pitkään muhinu runo kevääst ruohojuuritasolt ajateltun...
Kategoria: 
 

Kommentit

Mikäst sen hianomppa keväl, ko talv ja kesä ova paremal pualellas.

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!

Paljon Onnea SINULLE syntymäpäivänäsi! :)

Onnea syntymäpäiväsi johdosta.

Onnittelu Kevään Lapselle!

Ihania asioita kaikki runossasi,kuten myös itse runo.

Ihanaa, niin aitoa keväistä iloa. Siitä se kesä lähtee hymyillen liikkeelle.

Ihastuttava kesäinen runo...Mikäpä sen hienompaa...

Olis hienompaa kesällä herätä aurinkoon ja järven lipalatukseen, vaan ihana on runosi tunnelma

Mukavia lukea nämä murrerunot.

Niin on murretta kerrakseen, että lukijakin jäi muutamaa sanaa empimään :)

Vihreää tuulettaa hyvänmielen teos tämä.

Täst mie tykkään!

Kiva lukkii näitä siun lyhkäsiä!

Suloinen runo ja kevät on taas täällä!
Hyvää syntymäpäivää!

Riemuisaa Iloa, Ihanasti murteella.

Tykästyin.

 

Käyttäjän kaikki runot