Välillä koko juttu ahdistaa
välimatka
etääntyminen
mitä jos meidän juttumme perustuukin vain fyysisyyteen?
Mutta entä kun olet esimmäinen mies keneen olen koskaan
ikinä
luottanut
Keneen minä sitten voin turvautua?
Yhdessä asuminen
en tiedä toimisiko se
haluaisin silti kokeilla
ja kokonainen vuosi pitäisi vielä odottaa
Selite:
kunhan taas puran tuntojani
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi