Muistatko?

Runoilija Eleanora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko ajan, kun vuosi 2010
oli vain kertomus scifileffojen?
Muistatko ajan, kun pelkäsimme
milleniumin sekoittavan tietokoneemme?
Muistatko ajan, kun kasari oli pop?
Muistatko ajan, kun ysäri oli nyt?

Tästä kaikesta
kuin valovuosia.
Tästä kaikesta
kuin hetki katoava.

Selite: 
Ysärin lapselta
Kategoria: 
 

Kommentit

Näitä oon miettiny itsekin, ysärin lapsi kanssa. Ja nyt eletään silloin niin maagista 2000-lukua. Hyvä runo.

ai joku muukin muistaa ku kasari oli pop..lol 2011

Olen samaa mieltä,
hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot