Miksi?

Runoilija Misery-

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen valvonut pitkän yön.

olen valvonut niin kauan

olen odottanut sinua saapuvaksi

mutta et ole tullut takaisin

miksi lähdit ja jätit minut tämän tuskan vartijaksi.

veit mennessäsi puolet minusta,

puolet särjetystä sydämestäni.

otit vain mukaasi. otit ja jätit minut yksin suremaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Misery- Petos. 12.11.2009 2 Runo
Misery- Harhaa 24.6.2009 2 Runo
Misery- Miksi? 28.5.2009 0 Runo
Misery- missä olet? 20.5.2009 0 Runo
Misery- Menetys. 8.4.2009 0 Runo
Misery- Sinä. 4.4.2009 0 Runo
Misery- Kotiin. 25.3.2009 0 Runo
Misery- Kaipaus. 25.3.2009 0 Runo
Misery- Suru. 25.3.2009 0 Runo