Syntymäpäiväsi

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Lähes päivälleen
kahdeksan kuukautta sitten
me päätyimme.
Haluat olla ystävä,
muttet toivo kuulla minusta.
Tekisi kai liikaa kipeää.
Sattuu olla onnittelematta sinua.
On ikävä.
Avaan ensimmäisen kuoharini
lähtösi jälkeen, ja haluaisin
vain hypätä aikaan,
jolloin kyyneliä ei enää ole.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut