Olisin ollut sydämesi kilpi kaikelta

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Vaikka kirjoitan
surullisia säkeitä
ja muistot ovat vielä
niin kovin kipeitä,
olet minussa kauniina
ja rakkaana tunteena.
Viivyt ihollani,
jokaisessa kerroksessa,
enkä usko koskaan
kosketustasi unohtavani,
sen huumaavaa tunnetta
kadottavani.
Vielä tulee päivä,
kun muistot eivät ole enää kipeitä.
Siihen vain pitää uskoa.
Vaikka päivä päivältä
olet kauempana,
rakkauteni pysyy ja jää
ja halaa sinut takaisin,
kun haluat tulla.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista runoutta, ei voi muuta sanoa.
Tykkäilin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut