Se aika jonka olit

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Minä kaipaan hymyäsi


ihan kauhean paljon
ja enemmän



sinun kuumaa kosketustasi
ikävästä kylmettyvälle iholleni


minä kaipaan sitä miltä
sinun kanssasi tuntui


ihan kaikki


ja miten osasinkaan nauraa
kun sinä olit


nyt en vain jaksa enää kulkea


puolikas sydän ei elä
oletus

Kommentit

Näinhän se menee. Tuntuu, ettei ole koskaan enää kokonainen sen jälkeen, kun toinen lähtee. Minulle tämä nyt osuu ja uppoaa. Toivottavasti sinulla on jo paljon paremmin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut