Minä lepään Sinussa

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Katson sinua
taas yhden intensiivisen
rakastelumme jälkeen.
Näytät tosi komealta.
Pinnallisesti vähän kuorsaat
pari, kolme kertaa.
Sydämeni sykkii, hymyilen.
Vähän toivon sinun avaavan silmäsi,
hymyilevän takaisin,
mutta annan sinun levähtää.
Kuulet minua kuitenkin.
Rakastan katsoa
sinua levollisena,
kuin ilman yhtään huolta.
Selite: 
Niin vaan tykkään katsoa sua viereltä, aina olen tykännyt <3
oletus

Kommentit

Hieno on runosi
Herkkä, kaunis runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut