semmonen setti

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
582
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 11:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.

 
Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
miten surullisena
hän nousi vuoteeltaan
oli mieli alavireinen
hymy hyydyksissä
- muutenkin, vähän eksyksissä

              oli rakkaus häneltä kauas karannut
                  taakse merten kohtalo
                  heidät toisistaan erottanut -
              sen minkä rakentaa ehtivät
              sen kuluneet tunnit, päivät ja vuodet hälvensivät
                  taian julmasti rikkoivat
                  pisaroiksi silmäkulmiin
                  vain läikkeeksi hatariin muistikuviin

hän aamutoimet jäykin kasvoin suori
muisti avainsanat, nuo tärkeimmät
poveensa tatuoidut, näkymättömät
               usko toivo rakkaus
                  ilo tahto toivo
               
tahtonsa kuin kotkan siiveniskuin avasi
iloa löysi kun valkeat vaahtopäät rannalle sousi
              ja soi korvissa väinämöisen soitto
              niinpä otti hän avainvyöllisen kantaakseen
                  uuteen päivään astui
                  lanteet toiveikkaasti keinahtaen

huulillaan vaimea hymy, kuitenkin tietoinen
              ikävä tuhoaa
                   vie hetkistäkin merkityksen

              rakkaus, tuo ikiaikainen voima ihmisen
                   ei koskaan pääty, ei lakkaa, ei kuole
                   se tietoinen valinta on ihmisen

se elää, elää, elää 
se jäljelle jää, jää, jää


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettava ja kaunis kokonaisuudesta. Varsinkin viimeinen säe on todella koukuttava, tuo toisto ✨
Koskettavaa, rakkaus ei toivottavasti kuole koskaan.

Hyvin liikuttava tunnelma,pidän.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut