toisaalta toisaalta toisaalta

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
656
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 13.11.2024 3:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.


Kuukauden runoilija kesäkuu 2017 ja  2024

Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
eräänä aamuna hän huomaa
minkä aika vie
sitä kemia ei korjaa
- veitsi, oh no

iho laskeutuu kuin haitarin palkeina,
eikä enää
nöyrteästi taivu pulleiden lihasten ylle
vaan alkaa elää omaa venyvää elämäänsä

luomien raskaus vetistää silmiä
ja korvannipukasta kasvaa kiharainen karva


toisaalta toisaalta toisaalta
herkkyys aistia, kyky nähdä ilman silmiäkin
              tunnustella ihmisyyksiä, arvoja
                        kuka olen, kuka olet
              tunnistaa lähimmäisen pienetkin rakkauden ilmentymät
              tuntea edontaa kaiken epäinhimillisen edessä
                       sodat, kidutukset, leirit, tappamiset
                       juorut, kiusaamiset, paskanjauhanta, asenteellisuudet
              nähdä vihdoin mustavalkokuvaa laajemmin
              kuulla sävellys pienimmänkin linnun laulussa
enentyy, lisääntyy, laajentuu

lopulta - aivan samantekevää
miten maallinen palttoo on käyttäytyäkseen
              f**k it, accept it and LIVE like never before!





 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus kannatta todellakin elää niinkuin ei koskaan aikaisemmn.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot