korsi taivuttaa niskaansa nivelestä
näkee uuden alun ponnistuksen
vihreänä, tuoreena
ja niin se katkeaa kuin tilaa antaen
ja lennähtää tuulen mukana omaan kohtaloonsa
näkee uuden alun ponnistuksen
vihreänä, tuoreena
ja niin se katkeaa kuin tilaa antaen
ja lennähtää tuulen mukana omaan kohtaloonsa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä kuvaus elämän kiertokulusta,pidän.
Hyvä runo
Sivut