Heippa 2010 - luku
menetysten ja suurten oppien vuosikymmen.
Oppia ihmisestä, oppia moraalisista standardeista
valheista ja totuuksista.
Terveydestä ja sairauksista,
elämästä ja kuolemasta.
Toisaalta kylmäävän hyinen mutta
toisaalta, syvältä opettavainen.
Ihmisenä kasvamista.
Ymmärryksen syvenemistä.
Luopumista antamista saamista.
Positiivisinta uusiin ihmisiin tutustuminen
Negatiivisinta, luottamusten menetykset
Kiitos Elämä kun kannoit.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut