Mennyt on mennyttä

Runoilija sanze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lapsuus on elettyä aikaa
Nuoruuskin alkaa olla jo takana,
Ei vielä mutta pian.
Mennyt on mennyttä.
Siihen ei voi palata,
Sitä ei voi muuttaa
eikä sitä voi pyyhkiä pois.
Se kulkee aina mukana
Koska minä olen sitä.

En voi kääntää selkääni menneelle,
Koska se on osa minua.
Jos voisin pestä menneisyyteni pois
Huuhtelisin itseni olemattomiin.
Koska ei ole ihmistä jolla ei ole
lapsuutta ja nuoruutta,
aikuisuutta ja vanhuutta.
Elämää ei ole ilman niitä.

Syntymästä kuolemaan
Ihminen kokoaa itseään
Pienistä palasista
Joita kerätään matkan varrelta.
Kokemuksista, elämyksistä,
Oivalluksista, tunteista
Mukavista ja inhottavista
Niistä mitkä elämä tuo

Mennyt on mennyttä.
Se kulkee mukana
Ja juuri menneisyyteni
Tekee minusta ihmisen,
Sen ihmisen joka minä olen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot