Tahdon sinun mielesi, ruumiisi, sielusi.
Tahdon sinut päästä varpaisiin,
jokaisen silmäripsesi.
Tahdon suudelmat ne kiihkeät,
sekä äänensävyt ilkeät.
Tahdon otteesi vahvat ja lempeät,
hiuksesi niin pehmeät.
Tahdon myös ne pahat päivät
joina kyyneljuovat poskiin jäivät.
Tahdon olla sinun tosiaan,
joka solullani, kokonaan.
Tahdon tuntea huulesi,
sinun pehmeät pususi.
Tahdon tuntea ihosi,
ilman sitä sormeni turtuisi.
Tahdon nähdä kasvosi,
jotta muistaisin jokaisen piirteesi,
kaikki arpesi.
Tahdon että kuiskaat korvaani,
huutaakin saat jos en muuten ääntäsi kuulisi.
Tahdon siis sinut aina,
joka hetki,
ikuisesti ja aina.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi