Ei uhraa edes ajatusta.
Sille kuinka tuhoaa itsekseen naureskellen.
Ne toiselle niin tärkeät.
Haavekuvat. Vääristymät.
Mikä se on ihmisen mielenvika.
Joka laittaa kiduttamaan sieluansa.
Toivoo. Luottaa.
Vaikkei rakkaus kehtaa.
enää näyttää edes kasvojaan.
Hiljaa kuiskii varjoista. seinistä.
Nimeäsi.
Uudelleen. Uudelleen.
Lapsen lailla. Sokeasti luotat.
Menet.
Omapa on vikasi kun sinut tapetaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi