Loma

Runoilija Jaana-63

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2008
Viimeksi paikalla: 2.1.2020 23:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Positiivisesti porskuttaen, vahvana kuin Lapinkelo.
 

Aurinko, metsä, luonto.
Vapa.
Välillä huokaus, hurmio.
Lisää maukasta kahvia.
Tunti. Toinen.
Todellinen tuska myös.
Miljoon mäkäräistä.

Selite: 
Jääkaappirunous taas saanut otteensa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi kesäinen tunne hymyilyttää näin syksyn valloittaessa elämää.
:)

Pidin.

Elämän täyteinen runosi hyvä

Ei makeaa mahan täydeltä. :-)

Niimpä!
Korkin pompotusta kahtoissa sielu leppee, mut aena on jokkuu täyvellistä naotintova härneemässä.

~ Tämän olen kokenut kalassa, ja olikin
kusiset paikat metsälamella, hieno runo ~

Runosi kesäinen tunne hymyilyttää näin syksyn valloittaessa elämää.
:)

Pidin.

Elämän täyteinen runosi hyvä

Ei makeaa mahan täydeltä. :-)

Niimpä!
Korkin pompotusta kahtoissa sielu leppee, mut aena on jokkuu täyvellistä naotintova härneemässä.

~ Tämän olen kokenut kalassa, ja olikin
kusiset paikat metsälamella, hieno runo ~

 

Käyttäjän kaikki runot