oli vain pimeys
vain tyhjyys
vain kipua
vain kyyneliä
vain tuskaa tuskan jälkeen
sinä tulit
ja korjasit kaiken
pala palalta
sirpale sirpaleelta
kappale kappaleelta
nostit minut lattialta
korjasit minut
teit minusta ehyen
teit minusta minut
nyt olen kokonainen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella nätti runo, pidän paljon! :)