Muistan sinun huulesi
hykerrellen hyväilevänä
pyöristyneellä vatsalla
Muistan sinun katseesi
kalpean kopeana
juoksemassa paljaalla vartalolla
Muistan sinun kätesi
hykerellen hyväilevänä
kopean kipeinä
mustelmina iholla
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Auts, tämä runo sattuu. Mutta se kertoo että runo on hienosti kirjoitettu, kun aiheuttaa tuntemuksia lukijalle.
elämää
rakkaudessa!!!
Syntymäpäivä
Onnittelut ota vastaan :)
Haikea ja upea runo :)
Upea.
auts.. tämä koskee.
hienosti kirjotettu!