- Luminanssi -

Runoilija Blue-eyes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumen hiljaa kerääntyessä tuulilasiin

me istumme yötä pimennetyssä autossa

ja ikkunoiden jo hyörystyessä

näen silmistäsi, ettei kaikki

ole yhtä mustavalkoista

kuin tämä talvinen yö



lasittuneet silmäsi vaeltavat

ja alkoholi valjastaa jalkasi



kannan sinut sisälle ja sinä

pyydät silmilläsi minua jäämään

vaikka tiedämme molemmat etiketin

Selite: 
08.02.09<br> <i> Qui non vetat peccare, cum possit, iubet</i>
Kategoria: 
 

Kommentit

Värikäs on maailma, runosi kaunis.

Tuli mieleen oms nuoruus... Hienosti kuvattu!

hieno tunnelma tässä, pidän!

Rakastuin tähän (: <3

Olet osannut hienosti pukea sanoiksi tuon ajatuksen, hetken joka on nopeasti poissa. Pidin varsinkin tuosta kohdasta, jossa kirjoitit: "näen silmistäsi, ettei kaikki
ole yhtä mustavalkoista kuin tämä talvinen yö", siinä oli vain jotain niin hienoa. (:

 

Käyttäjän kaikki runot