robotti-tytär

Runoilija hulluksi tullut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menettää kaiken mitä rakastaa, eikä itseään pysty enää vahvaks tuntemaan. Silloin sanat katoaa, ja itkuun tunteet tahtoo hukuttaa...
 

1.

sä vaadit jotai, mitä et voi saada!
muhun et voi kaikkee ohjelma!
sä yrität riistää multa kaiken rakkaan!
mielessäni vaan pyörii;
"KOHT MÄ SUT HAKKAAN!"
tiedän etten sitä, koskaan vois tehdä,
mut silti mun tekis välil mieli sua lyödä!

KERTO:
robotti-tytär, siin on kaikkee mist sä tykkäät!
robotti-tytär, sä mut poies vaan tyrkkäät!
onneksi olkoon!
loit just monsterin,
ku et antanu anteeks ku toivomukses petin!

2.
hei, kyl mä tiiän!
oon susta perseestä!
mut sä et tiiä, et tytär tahtoo pois täst perheestä!
sanot: "tuut viel kärsii sun virheistä!"
voin vaa vastaa:
sul on kaks poikaa täydellistä!
joten ole hyvä!
mua vaan syyllistä!

KERTO

3.
et keksi enää mitää uutta sanomista!
oon aina haaveillu toisesta kodista!
paikasta jossa vois aikaa viettää,
paikasta josta mutsi ei koskaa sais tietää!
tahdot mun tekevän kaiken täydellisesti!
mä kysyn vaan sulta:
"onks tää joku testi..?"

Selite: 
joskus meni vähän huonommin... niiltä ajoilta tämä tunne purkaus...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot