Etsin lämpöä

Runoilija Josef O

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.1.2008
Viimeksi paikalla: 4.1.2016 17:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nainen on minua vanhempi,
ainoa ihminen jota uskallan katsoa silmiin.
Silmistä puheen ollen, exäni kertoi
ensimmäiset rypyt ilmestyy silmien ulkonurkkaan,
niitä minä kai sovinistisikana aina etsin.

Olen ensimmäistä kertaa hänen luonaan,
heitän kengät eteiseen, romahdan sohvalle.
Makaan siinä ja mietin näytänkö ryhdikkäältä
no en varmasti näytä.
En ole juonut, mutta henkisesti olen aivan paskana

"Haluatko kahvia?" - huudat keittiöstä,
en välittäisi, mutta eikö se ole kohteliasta juoda.
Vaivaudun keittiöön sumpille, jotenkin jaksoin nousta.
Unohdin kehua kämppää,
ja kysyä paljonko maksat vuokraa.

Menet suihkuun, jään sohvalle lojumaan.
Ryhdistä viis nyt hetkeksi, sun kissa tuskin huomaa.
Yritän kutsua sitä kattia luokseni, ei ota kuullakseen
se on yhtä pihalla kuin minäkin, molemmat funtsitaan
mitä vittua me tehdään täällä?

Nainen tulee suihkusta ja tuoksuu ihanalta
"tuu hetkeksi kainaloon, mulla on kauhea olo"
kaappaan naisen kainalooni, olo helpottuu vähän.
"Tuntuupa oudolta", Nainen karkaa röökille.
Seuraan Mallu-askin kans partsille.

Pitää kokeilla tuota kainalossa oloa uudestaan,
jos se sitten tuntuis paremmalta.
Palataan sohvalle, sain Naisen kainaloon,
mutta taas se karkaa johonkin.
Mikä vittu sua vaivaa? Ei tää voi olla noin hankalaa

Katsotaan loppuilta telkusta jotai paskaa.
Ohjelman jälkeen arvuutellaan, jaetaanko sänky?
No pääsen sentään vierees nukkumaan,
vihaan jo niin sohvia, on kiintiö täynnä.
Maataan selät vastakkain, ihan hiljaa.

En saa unta, kännissä saisin, mutta en oo juonu.
Parahdan kerran ääneen, "vittu en saa unta".
Nukun jossain vaiheessa, herään aamulla kelloon.
Annat mun torkkua vielä puoli tuntia,
tuskin nukuin täyttä tuntia koko yönä.

Kylmässä autossa ollaan molemmat hiljaa,
oli yksi oudoimmista aamuista koskaan.
Mitä helvettiä me oikein teemme, käy taas mielessä.
Etsimme ehkä vain lämpöä toisistamme, mutta miksi helvetissä se on niin vaikeaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kuulostaapa surullisen tutulta...:(

 

Käyttäjän kaikki runot