Juopuneet askeleesi
kaikuvat eteisessä.
Hän huokaa hiljaa
kuullessaan tulosi.
Hän näkee vihan silmissäsi
joutuu taas kestämään jotakin
minkä kaikki kieltävät
hänkin sulkee vain silmänsä
ja luovuttaa.
Juopuneet silmäsi eivät sääli,
jätät hänet taas yksin makaamaan,
humalasi jäljet kasvoillaan.
Minä vihaan sinua.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi