Synnit

Runoilija Kyynel55

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Jos sun sekunti olis viel vähän pidempi...
...mä en jaksais enää odottaa.
Pieni,herkkä,sinisilmä.
 

Vihaan sinua,
koska teet minut yksinäiseksi.
Heikoksi.
Unettomaksi.
Teet minut kykenettömäksi olemaan yksin.
Jos elän tavoitellen huomista,
petän sinut.
Olen jo satuttanut sinua,
ja hylännyt sitten aaltoihin.
Kuinka voisin kerätä taakakseni enää enempää syntejä?
En vain voi.
Minä,
joka olen jo unohtanut,
miten hymyillään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot