pieni ja hailea tähti mä oon
aina yrittämässä loistamaan päin maapalloon
vaikka tähtiä on lukemattomat määrät
yleensä tiedot musta on väärät
kunnes yhtäkkiä mä näin vilauksen hopean
ja tähden vauhdin nopean
sä mun ohi kuljit
ja mun näkymättömyyden suljit
sä muhun koskit
mun itsevarmuuden nostit
sä olit liian nopea tälle tähdelle, olenhan niin hento
olithansä vaan nopea tähdenlento
Selite:
...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno runo:)