Minä tiedän

Runoilija sistinas

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jos tämä päivä
viimeinen on...
meitä odotetaan...
 

Minä tiedän
jokaisen kauneusvirheesi.
Olen tutustunut
poistettuihin luomiisi
ja tikattuihin arpiisi.

Sinä tunnet
minun itseinhoni
ja jokaisen pelkoni.
Olet murtanut
maailmankuvani...

Itseasiassa uskon,
että nämä ovat asioita,
joita rakkaus todella on.

pienet virheet toisissamme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot