läheisyytesi sai minut
vapisemaan onnesta.
sanasi sai minut
itkemään ilosta.
nyt läheisyytesi saa minut
vapisemaan vihasta,
inhosta, mutta myös
kaipuusta.
sanasi saa minut
itkemään surusta,
ikävästä ja siitä,
kuinka petit minut.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkaus ja viha ovat yllättävän lähellä toisiaan. Pidin!
todella koskettava !!