Näillä kahleilla
sidottuna
pimeyteen
katsomatta
taakseen
jätti kärsimään
rikkomatta
hiljaisuutta
ahdistavat
sanat
tukehduttaa
"tahdotko
ylösnousta"
jalat vain
eivät enää
kantaneet
jumalatta
tuskissaan
hän jätti
jälkeensä
vain huudon
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sanattomaksi jäin.
Mahtava!
Runossasi on paljon tunnetta, surua, josta tulee mieleen myös ristin tapahtumat.
Olet erittäin taitavasti rytmittänyt runon.