En saa ajatuksiani häkkiin.
En tiedä mitä sanoa.
Mitä tehdä.
Miksi?
En tiedä rakastanko sinua.
Inhottava sanoissa.
Inhottava sanoa.
Rakastin joskus,
kauan aikaa sitten;
kun olit vielä nuori ja hauras
kuin kirjava lintu;
kunnes väliimme kasvoi muuri,
murattien peittämä -
ei kaadettavissa.
Jäimme historiaan.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi