Hiekkamyrsky

Runoilija Scarlet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2007
Viimeksi paikalla: 30.7.2024 17:14

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan elämästä, elämättömyydestä, totuudesta ja vielä enemmän valheesta.
 
Minä ajattelen mennyttä ja mietin
että nyt on muuttunut se mikä on tärkeää
se kaikki mikä oli ennen
niin mustavalkoisen mustavalkoisesti
minun uskontoni

minä kutsun sitä uudeksi aamuksi
sitä etten enää ajattele tai usko
vanhoihin siltoihin
jotka joskus olivat minun ja muiden välillä

minä ajattelen mennyttä ja mietin
että nyt on muuttunut se
mikä on minulle olemassa

minä kutsun sitä uudeksi aamuksi
että olen nyt eri ihminen
ja että mustavalkoisen mustavalkoisesti
tiedän meidän olleen vain
hiekanjyvä hiekkamyrskyssä



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, etenkin viimeiset kaksi riviä laittavat miettimään.
 

Käyttäjän kaikki runot