On olemassa kaveruus,ystävyys ja rakkaus.
Kaveruus on yhdessä hauskanpitoa.
Ystävyys kahden ihmisen välistä, kaveruutta syvempää luottamusta.
Mutta rakkaus,rakkaus on kuin ikuista ystävyyttä,lopullista yhdessä oloa.Se ei koskaan kuole.
Selite:
Kirjoitin tuon erääseen ystävänpäivän elokuvaprojektiin,lopputeksteihin.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihana, mielenkiintoinen, hyviä pointteja noista tärkeistä asioista :)
ihan mielenkiintoinen oätkä.
rakkaus vain voi loppua, ystävyys harvemmin.
Hyvää syntymäpäivää.