Intohimo saavuttaa, kuin rankkasade maan.
*
Suudelmat polttaa, kuin isku salaman.
*
Vartalot toisiinsa kieryy, kuin liaani puuhun.
*
Raju myrsky saapuu, kuin trombi, joka kaiken nostaa.
*
Kaunis hiljaisuus, kuin sateenkaaren sanaton upeus.
*
Sinä ja Minä, kuin ikuinen yhteys.
Selite:
;)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo hienoin vertauskuvin.