näet lumen
ja tunnet pakkasen.
kuulet autot
mutta minua et huomaa.
itken
ja oloni on outo.
en tiedä miten
minun pitäisi olla.
voinko soittaa perääsi,
kun virallisesti
emme kuulu toisillemme
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi