Yhteinen kuva

Runoilija Punaruususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna 2011 tehnyt yhden oman runokirjan,jonka nimi on Maijan riimit.
 

Talven lumet on jo sulaneet
ja valkovuokotkin on kukkineet,
mut' mulla vain on kuvat kellastuneet
ja osa niistäkin on kadonneet.

Kuvan yhteisen
mä katselen
ja näen siitä meidän rakkauden.
Mä sen salaan,
ett' luokses' palaan
ja näen taas kultani rakkaan.

On yö
ja sydän lyö,
kun tehtävä on aamulla se työ.
Ja rakkauden,
mä tunnen sen
sisällä sielun ja sydämen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot