Kirjoitushäiriö

Runoilija siviiliys

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka rakastaa varjoja jotka eivät koskaan vastaa takaisin
Ajatuksiin yksinäisiin

Missä kulkee se maasto jossa lainehtivat kosketukset
Kahden keskeiset jotka viestittävät sinusta

Silti aurinko nousee ja laskee kellon mukaisesti vuorokauteen nähden:
mutta minun tunteeni eivät

Väärä kohtalo ei ole koskaan oikeudenmukainen
uskon alaisena

Niin harmonia kulkee ohi sielun läpinäkyvästi
Ajatuksena elon maallisuudesta

Liian varhaisesti, haurahduin rakastamaan meidän tarinaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot