Poika ja Tyttö

Runoilija Pinttu91

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän haluinen nuori tyttö. Haluun ain kokeilla kaikkee uutta. :) "Elämä ei anna,se ottaa"kuuluu tän tytön motto.! Ja se on kyl ihan totta,että elämä vie ja ei anna takaisin. Hullua on mun meno muutenkin.. Yleesä ei voi mennä minnekkää,ilman et ottais jotain. Joteki nyt toi alkoholi on vieny voiton mun elämästä.
 

Poika kävelee lammen rannalle.
Pieni reppu selässään.
Rakkaintaan odottaa.

Tyttö on myöhässä.
Häntä pelottaa.
Toivottavasti poika ei ole suuttunut.

Poika ihmettelee ja ihmettelee.
Ottaa repusta veitsen.
Rupeaa viiltelemään itseään.
"En ollutkaan tytön rakkauden arvoinen"

Tyttö juoksee lammen rannalle ja näkee pojan.
Tuhannet kyyneleet virtaa tytön poskella.

Tyttö menee katsomaan poikaa joka on melkein kuollut ja kuiskaa "Anteeksi että olen myöhässä..Rakastan sinua,olet minun suurin rakkauteni..Se oikea"

Poika katsoo ja vetää viimoiset hengen vetonsa maan päällä ja kuolee tytön syliin.

Tyttö silittää pojan päätä ja suutelee poikaa.
Tyttö tekee saman mitä poika.

Tappaa itsensä.
Niin he pääsevät elämään elämän yhdessä.

Selite: 
Tais tulla vähän tarinan muotonen,mutta yritin kummiski tehdä runon muotosen.. Runo/Tarina kertoo Tytöstä ja Pojasta jotka rakastavat toisiaan ja haluavat nähdä,mutta ajattelevat vähän väärin ja poika menettää henkensä,koska luulee ettei ole tytön rakkauden arvoinen,mutta sitten onkin. Tyttökin sitten tappaa itsensä,koska ei kestänyt pojan menetystä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot