Nimetön

Runoilija ghrie

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I believe in angels
 

Sateisena päivänä kun ahdistaa.
Olemme ulkona.
Minua pelottaa.
Piiloudun viittasi alle.
Katsot minua hymyillen ja kysyt miksi itken hiljaa.
Poskeni koskettaa sinun poskeasi.
Kyyneleeni sinun poskellasi.
Kysyn sinulta miksi itket hiljaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

onpas tosiaan käsinkosketeltava tunnelma. kaunis ja haikea.

Oivoi, loppu oli paras. Lukiessa pystyi aistia pysähtyneen, sateisen harmaan tunnelman jossa rakkaus eli hiljaisissa sanoissa ja kyynelissä niiden takana..

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot