Se tyttö

Runoilija Alyisa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni sydämeni juoksee paljain jaloin heinikossa. Vain siten pystyn tuntemaan niin suuria tunteita.
 

Se tyttö rakastaa koskettaa kesän vihreää nurmea.
Kastaa itsensä aamukasteessa ja nauraa ukkoselle.
Hän pystyy keinumaan tuulen mukana ja
laulamaan sadoilla kielillä.

Sillä tytöllä on aina mukanaan pala sinua.
Hän palmikoi hiuksensa kultaisilla kiharoillaan.
Hän osaa tanssia jokaisella eleellään ja
puhua metsien eläimille.

Se tyttö kulkee paljain jaloin kesät talvet.
Rakastuu elämään aina uudestaan ja uudestaan.
Hän maksaa velkojaan vain omalle sydämelleen ja
saa onnensa yhdestä pienestä onnen hymystä.

Sillä tytöllä on taskut tyhjinä maallisesta.
Ympärillään arvottomia esineitä.
Mutta sydämessään hänellä on jotain suurta ja
se saa hänen sielunsa pysymään lämpimänä.

Sitä tyttöä ei masenna mikään.
Ei tähdistä sammunut kolea yö.
Ei kokonainen auringoton kesäkään.
Ei, koska sillä tytöllä on sydän paikallaan ja
se sydän rakastaa sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

WauuuuuH! Tää menee suosikkeihin...miten ihanan POSITIIVINEN runo...ja jotenkin niin onnellinen....pidin, kovasti pidin....<3 ja kiitos arvostelusta...<3

Darn girl!! Tää on mahti runo! oikein tulee ihanan ilonen fiilis ku lukee tota.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Alyisa Sillä hetkellä 8.4.2008 0 Runo
Alyisa Lintu 9.5.2007 0 Runo
Alyisa Kadonnut 20.4.2007 0 Runo
Alyisa Alusta 20.4.2007 0 Runo
Alyisa Se tyttö 17.4.2007 2 Runo
Alyisa Pakotie 16.4.2007 1 Runo
Alyisa Lähtö 16.4.2007 1 Runo