se on rakkaus

Runoilija blood-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mietteitä. tunteita. kerron eteenpäin. sinulle. .kissa.
 

tunteeni ovat kuin
lämmin tuuli rannalla
pyyhkii kasvojani
tunnen sen sielussani

tunteeni ovat kuin
perhosia mahassa
lentelevät onnesta
pienestä jännityksestä

tunteeni ovat kuin
puna poskilla
katse katseessa
suudelma huulessa
halaus sinusta
onni minusta

se on rakkaus.

Selite: 
kaunein tunne mitä ikinä tiedän.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi miten kauniita sanoja. "halaus sinusta, onni minusta" Rakkaus on niin kaunista että itkettää (: ansaitsee ehdottomasti paikan suosikeissani <3

Oi miten kauniita sanoja. "halaus sinusta, onni minusta" Rakkaus on niin kaunista että itkettää (: ansaitsee ehdottomasti paikan suosikeissani <3

 

Käyttäjän kaikki runot