Hahmo

Runoilija petsku

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirkon kellot kajahtaa,
taivas on musta.

Varikset raakkuvat taivaalla,
joku kävelee hautausmaalla.

Askeleet ovat varmat,
ja varjo pelottava.

Hahmo saavuttaa minut,
ja katseemme kohtaavat.

Hän jatkaa matkaa ja katoaa..

Ja mietin oliko se kaikki sittenkin unta vaan....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
petsku 24.10.2007 0 Runo
petsku Hahmo 24.10.2007 0 Runo
petsku Kaapo 24.10.2007 0 Runo
petsku Tuuli 24.10.2007 0 Runo
petsku Kaipuu 24.10.2007 0 Runo