Jos minulla olisi pieninkään aavistus
että vielä joskus
saisin suudella huuliasi
edes kerran
jos minulla olisi aavistus
sanalla sanottu aavistus
sinusta
minä menisin ja kaivaisin
kaivaisin viimein sen vanhan kukkapenkin auki
joka rikkaruohoista rehottaneena
vääristä kasveista sairastuneena
ikuisena työmaana
paikallaan polkeneena
tyhjillään seisoisi
minä syvältä kaivaisin
mullat kääntäisin
ja uudistettuun altaaseen
hiljaa kaataisin pehmeää ravitsevaa multaa
istuttaisin kasveja
joita rakastaisin
hellyydellä hoivaisin
syvään juurruttaisin
jotta ne kasvaa jaksaisivat
vaikka seuraavat
neljäkymmentä vuotta
ja minä suutelisin
kerran tai tuhat
mutta tekisin sen niin
kuin en olisi koskaan suudellut
sillä kaikki mitä oli ennen sinua
oli jälkeesi merkityksetöntä
ja kaipuu huulillesi edelleen
päättymätöntä
kun sinä tulit
sieluni kertoi
se on suuntansa valinnut
ja siitä lähtien
olen sinua odottanut
jos minulla olisi pieninkään aavistus
että vielä joskus
jos minulla olisi aavistus
sinusta.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hienoa
meni ihon alle
Sivut