Onni

Runoilija Saya

nainen
Julkaistu:
58
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 13.10.2023 23:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hengittämistä hiljaisuudessa
totuuteen katsomista
​itsensä näyttämistä
​sellaisena kuin on.
​Se on sitä
että on.

Niin hiljaisia ovat ihmeet
​yksinkertaisia olennaiset
tapahtumat
j​otka nytkin
t​ässä hetkessä
ovat olemassa.

Ei se ole juhlaa
ei jatkuvaa hymyä
ei huutoa.

Onni vain on.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ja puhutteleva runo.
Kaunis ja viisas runo. :)
"Ei onni tule etsien, se tulee eläen. Ei onni tule ulkoa, se nousee rinnasta."

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot