Pihlajanmarja

Runoilija ScorpioLpr

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.2.2007
Viimeksi paikalla: 18.11.2019 0:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pidän sinusta
kuin kesätuulen leikistä hiuksilla,
hetkestä
jolloin kaikki nukkuu
ja sade nostaa pellolle
kostean sumun

hiljaisista hetkistä
laiturin nokassa
katsella vesikirppujen leikkiä
tuntea,
että aikaa on ikuisesti

ja kohta on syksy
ikkunasta paistaa
haalea aurinko
sen säteet ohittavat minut
ja jättävät kylmyyteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesäisen kaunis runo, jonka lämmön ja tunnelman olet kauniisti lukijalle välittänyt.

Oih...miten Kaunis.

Herättää Kaipuun Kesään.

 

Käyttäjän kaikki runot