Ikävöin talvea

Runoilija Kaisu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on rakkautta.
 

Hei ihme. Ikävöin talvea. Talven tunnelmaa kynttilän valossa. Lumen narskumista kengissä. Ihania talviilmoja lumivalleja. Lunta ja kevättalven lintuja ja auringonpaistetta ladulla. Oi tule pian lumi valaise sydäntemme ydin. Oi tule pian aurinko. Sinä tykkäät tehdä hyvää kaikille. Mutta tämä kesä ah miten linnutvisertää ja lempileiskuu. Nuortenparien tunnelma katossa. Molemmissa vuuodenajoissa on omat haasteensa ja unelmansa. Niin kuin elämänkeväässä niin pakkaslumisäässä. Elämää ei voita kuitenkaan mikään. On ne vuodenajat sitten hyviä. Elämä voittaa.

Selite: 
Talven murros kevään kesän olessa menossa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot